Patiënteninfo

Huisbezoeken

Indien u een huisbezoek wenst vraagt u dit best aan voor 10 u s'ochtends , zo kan een gepaste planning worden opgemaakt. Hebt u een dringend medisch probleem? Dan kan u gedurende de hele dag contact opnemen en kan u in overleg met de huisarts een dringend huisbezoek aanvragen.

Mogen wij echter wel vragen om huisbezoeken te beperken tot een minimum. In de praktijk kunnen wij u gemakkelijker en beter onderzoeken en hebben we meer voorhanden om u op een gepaste wijze verder te helpen. 

Attesten & Voorschriften

Het is de bedoeling om tijdens de consultaties voldoende voorschriften te vragen zodat u gedurende 3 maanden toekomt met uw medicatie. Het is voor u als patiënt belangrijk om opgevolgd te worden voor chronische medicatie. Het kan echter voorvallen dat er toch een voorschriftje wordt vergeten. U mag ons hiervoor mailen of telefoneren.

Als huisarts is het ons verboden om attesten op te maken die niet stroken met de waarheid. Het is ook niet mogelijk afwezigheidsattesten te schrijven met terugwerkende kracht. Deze zullen u dan ook geweigerd worden. Indien de vraag naar een attest verantwoord is zullen wij deze natuurlijk met plezier voor u in orde brengen. 

Betaling 

In de praktijk kan momenteel bij Dr. Van Rompaey  met Payconiq betaald worden, bij Dr. Otte met bancontact of cash. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x